Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Νωρίς Νωρίς..

Καλημέρα!!
Ακόμα δεν εχει βγεί ο ήλιος και σας καλημερίζω φίλες/φιλοι! Τι κάνετε: Ελπίζω να είσαστε καλά...να χαμογελάτε που ο Θεός σας χάρησε αλλη μία μέρα ζωής και μπορείτε να χαρείτε αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπάνε!!!! Γιατί τόση αγάπη και αισιοδοξία μπορεί να αναρωτιέστε;; Ναι εγώ μπορεί να είμαι μόνη μου αλλα χαίρομαι με την χαρά που βλέπω γύρω μου..Οικογένειες αγαπημένες, παιδάκια να μεγαλώνουν κάτω απο τα προστατευτηκά φτερά των γoνέων τους, χαμόγελα, χαρές..Ολα αυτά και ας μην τα έχω, δεν με απασχολεί πια...Να είστε εσείς ολοι καλα και εγω θα σας στέλνω τις ευχές μου κάθε μέρα!! Ελάτε να γνωριστούμε..ειμαι ένας ανθρωπος που ακούει, συμβουλεύει και εχει αρκετή συμπόνια προς τον συνανθρωπο της! Ειπαμε..η αγκαλιά μου ειναι ανοιχτή :-)

7 σχόλια:

  1. 10-11-2009
    καλή σου μέρα
    πέρασα από το blog σου… (λίγο βιαστικά χωρίς να αφήσω σχόλιο… ) το βρήκα γλυκό!!!… ευγενικό!!! μοναχικό!!!…
    τώρα τέλος η μοναξιά καλώς όρισες στην blog παρέα μας….
    Στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε..μεσα από το blog καθως και από το email μου…..
    Ειμαι εδώ!!!!

    ΥΣ1: πράγματι έχουμε μια κοινή & αγαπητή φίλη την axtida
    Αγαπημένη φίλη… (σπάνιος άνθρωπος..)
    Νοιώθω περήφανη που την γνώρισα … (είναι ένας άνθρωπος πρόσφορα.. φιλία… αγάπη…)
    Θέλω πολύ να τα ξαναπούμε.. νομίζω πως έχουμε να πούμε πολλά…
    Καλή σου μέρα γλυκό μου νυκτολουλουδο

    ΥΣ2: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν είπαμε οτι δεν είσαι μόνη; εκτός αν μας βαρέθηκες απο τη πρώτη μέρα, η Ανεμώνη μ' αγαπά και γι' αυτό λέει τα καλά τα λόγια..καλέεε! κακιά είμαι , μουρμούρα και γκρινιάρα..μα είμαι καλή φίλη και γι' ατό θα είμαι δίπλα σας για ότι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις δίκιο αχτίδα μου..δεν ειμαι μόνη μου πια! Χαρη σε εσένα και την υπέροχη παρέα σου..Επέτρεψε μου όμως να νιώθω λίγη μοναξιά αφου στην πραγματικότητα δεν εχω μια αγκαλιά που με περιμένει καθε μέρα οταν γυρνάω απο την δουλειά...ευτυχώς εχω ην δική σας αγκαλια πλέον!

    Ανεμώνη μου χαιοομαί αφανταστα που μας έφερε κοντα αυτο το ξεχωριστό και γλυκό πλάσμα..ναι, η καλή μας αχτιδούλα! Το εμαιλ μου ειναι στο προφίλ μου..ΟΠΟΤΕ θες στείλε μου τα νέα σου!

    Πολλά φιλιά και στις 2 φίλες μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου ..πολυ τρυφερη και συγκινητικη εγραφη...Αν θελεις μπορεις με τον καιρο να με προσθεσεις στις φιλες σου...Θα ειμαι εδω να σου λεω την καλημερα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πέρασα να σου πω μια γλυκιά καληνύχτα….
    Ελπίζω να είσαι και να περνάς καλά..
    Καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα φιλες μου!! εχω ενα πρόβλημα με το μλογκ μου και δεν μπορω να βάλω αναρτήσεις ουτε και να μπώ στις σελίδες σας γλυκιές μου!! Δεν με αφήνει για κάποιο λόγο! Θα προσπαθήσω και πάλι απόψε μπας και καταφέρω κατι! Το email μου ειναι: sofia.skalidi@gmail.com αν θέλετε να μιλησουμε ευχαρίστως στείλτε μου εκεί!! Πολλα φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ακούω...