Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Λόγια μιας μικρής μου φίλης...αφιερωμένο!!

"Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο ιδιος μας ο εαυτός. Γιατι να πονάμε τον ίδιο μας τον εαυτό για πράγματα και καταστάσεις για τις οποίες ευθύνονται αλλοι?οι σκέψεις μας είναι αυτές που κάνουν κακό στον εαυτό μας και μετατέπονται σε πράξεις πάνω στο ίδιο μας το σώμα ,αν μάθουμε να σκεφτομαστε σωστά τπτ και κανείς δεν μπορεί να μας κάνει κακό.Παράδειγμα ένας άνθρωπός δεν μας φέρθηκε σωστά και τίμια...εκείνος πρέπει να αισθάνεται τύψεις που φέρθηκε με λάθος τρόπο και οχι εμείς.επειδη όμως μας έχει επηρρεάσει αυτό αρνιτικά ,αρχίζουμε να κάνουμε αρνητικές σκέψεις όλο και πιο συχνα.οι σκέψεις αύτες λοιπόν μας κάνουν κάκο. Αν ενας ανθρωπός σε βρίσει ή σε υποτιμήσει δεν θα αμυνθείς γιατί προσπαθει να σου κάνει κακό? γιατί λοιπόν δεν σταματάς και τον εαυτό σου που σκέφτεται συνεχώς αρνητικά και σε υποτιμα? Αν πεις αυτός ο ανθρωπος δεν εχει καμιά επιρροή πάνω μου και οχι λάθος σκέψεις τέρμα όλα..σταματάς να πονάς τον εαυτό σου!"

Αυτα τα λόγια φίλες και φίλοι απο την ψυχη μιας 25χρονης...τι να πω!!!

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Γιορτινό το κλήμα φιλες μου...






Καλημέρα!! Δεν ξερω γιατί αλλα αυτα τα Χριστούγεννα τα ΝΙΩΘΩ όλο και πιο πολύ φέτος! Λαχταρώ να βγώ στους δρόμους τους στολισμένους, να βλέπω οικογένειες μαζι να αγοράζουνε τα διάφορα δωράκια τους, ζευγαράκια ΄φρεσκα΄ που περνανε ισως τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζι..Ολες αυτες οι χαρες εμένα με ζεσταίνουν! Εχθές το βραδυ έγινα φίλες στο facebook με ενα κοριτσάκι 25 χρονών το οποιο κατάφερε να μου ανοίξει τα μάτια σε κάποια πράγματα. Τα λόγια που μου είπε ειχαν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ βάση που στην επόμενη ανάρτηση μου θα σας τα γράψω για να καταλάβετε πόσο σημαντικά ειναι..

Πανω κάτω εχει να κάνει με το μυαλό μας και το οτι οι σκέψεις οι αρνιτικές οι ιδιες που κάνουμε ειναι αυτές που μας φέρνουν σε σημείο να νοιώσουμε μοναξιά..Αν σας άρεσε αυτη η μικρή δόση, που να διαβάσετε και τα άλλα που μου εγραψε η μικρή μου φίλη.

Πάντως όλοι κουβαλάμε τον σταυρό μας, ολοι εχουμε απο ένα πρόβλημα..αυτες τις μέρες θελω ολοι μαζί να τα ξεχάσουμε ολα και να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνέυμα μαζί...να αγκαλιάσουμε αυτα τα καλά τα αγαθά που μας προσφερε απλόχερα ο Χριστός μας, όπως πρώτον και κυριότερον την ΖΩΗ, και εστω αυτες τις μέρες, που τιμάμε και γιορτάζουμε την γέννησή Του, να Τον ευχαριστήσουμε με προσευχή και καλοσύνη προς όλο τον κόσμο. Σας ευχομαι ολόψυχα λοιπον χαρούμενες γιορτές, χρόνια πολλά και ο Χριστός να είναι παντα μέσα στα σπίτια σας, στις καρδιές σας και να σας δίνει υγεία και χαρά!!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ε ΝΑΙ λοιπόν, είχα τον ιό Η1Ν1!!! Τι περιπέτεια και αυτή...

Καλησπέρα φίλες μου!!!!
Επιτέλους γύρισα απο την πιο τρομακτική περιπέτεια της ζωής μου! Πέρασα τον ιο της νέας αυτής γρίπης Η1Ν1! Στην αρχή μπορώ να ομολογίσω ειχα χάσει κάθε ελπίδα για την ζωή μου λογο του φόβου που μου δημιουργησαν οι υπερβολές των ΜΜΕ. Χρειάστηκε να το περάσω εγω η ίδια για να καταλάβω οτι δεν διαφέρει ιδιαιτερα απο μία απλή γρίπη.
Όλα άρχισαν οταν πρίν απο μερικές εβδομάδες οταν ένιωσα υπερβολική αδιαθεσία σε συνδιασμό με ψηλό πυρρετό, πονόλαιμο και μεγάλη δύσπνοια..μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και εκεί μου εκαναν αυτο το τέστ του ιου και βγήκα θετική! Με κράτησαν και για μια εβδομάδα μέσα!!! Τελικά πιο μεγάλη ηταν η τρομάρα μου και ο φόβος για την ονομασία του ιου που είχα παρα απο τις επιπλοκές του που σε λίγες μέρες πέρασαν! Εκατσα σπίτι προοληπτικά για 1 - 2 εβδομάδες μην τυχόν ξανακυλήσω! Ευτυχώς ειχα την βοηθεια της εργοδότριας μου που παρολο που δεν δουλευα, μου έδινε το μεροκάματο μου! Τι καλοι ανθρωποι που υπάρχουν τελικά...Ολα τελείωσαν πάντως και αυτό εχει σημασία!!!
Τωρα έρχομαι στα μπλογκ σας να σας επισκευτώ!!
Σας φιλώ γλυκά