Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Σας περιμένω ! ! !

Καλημέρα σας...
Μετα απο μια δύσκολη νύχτα επιτέλους βρήκα το κουράγιο να έρθω στην όμορφη γωνιά της καφετέριας που ειναι ο υπολογιστής, για να σας επισκευτώ! Κατι που έφαγα πρέπει να με πείραξε και υπέφερα απο κολικούς πόνους! Αστα να πάνε...
Η φιλενάδα μου η αχτίδα με ενημέρωσε οτι κάτι δεν έχω κάνει σωστά οσο αφορά τα σχόλια..το διόρθωσα νομίζω, και όποιος θέλει μπορεί πλέον να επικοινωνήσει μαζί μου! Θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Η μπλογκ-αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή!!




3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΥΚΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ...
    ΑΧ..ΤΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟΣΠΙΤΟ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΗ.ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ BLOG ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΤΙΔΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ....

    EVITA G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Εβιτα μου! Χαιρομαι πολυ για την γνωριμία!! Ναι η αχτίδα φροντίζει για μένα...πιο ζεστή αγκαλιά δεν εχω δεχτει ποτε στην ζωη μου! Νανε καλα! Φτιαξε και εσυ ενα μπλοκ, δεν ειναι δυσκολο! Με λιγη βοηθεια θα τα καταφέρεις!
    Απο που εισαι φιλη μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειάσου φιληνάδα, λίγο βραδινή η επίσκεψη , σου στέλνω μια αγκαλίτσα και πάω για ύπνο.Είμαι εδώ και σε λίγο θα ΄'ερθουν και άλλες, η Εβίτα μου είναι απο τα πιο γλυκά μου πλασματάκια και πονεμένα σαν κι εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ακούω...